2010. március 21., vasárnap

Johnny Depp interjú Tim Burtonnel közös munkájáról és egy picit a magánéletéből.

Azt nyilatkoztad,hogy nagyon megterhelő volt a forgatás.Ez meglepő,hiszen más filmjeid sokkal keményebbnek tűnnek.

Nem fogjátok elhinni,de az egészben nem a fizikai,hanem a lelki része az,ami komolyan kiborító volt.Heteken át mindennap reggeltől estig egy totálisan zöld,szinte steril környezetben dolgoztunk,és a vége felé már mindenkinek az idegei kezdték felmondani a szolgálatot.Tim Burton például úgy próbált védekezni,hogy lila lencséjű szemüveget viselt-nem túl sok sikerrel...

Nagyon szeretsz vele dolgozni...

Ő a kedvenc rendezőm,már hétszer adott munkát nekem!Tulajdonképpen ő az egyetlen akine nem kell megindokolnia,miért szeretne velem forgatni-sőt talán még a forgatókönyvet sem olvasnám el,mielőtt igent mondanák neki,annyira megbízom benne!Nincs még egy rendező akivel olyan szinten lennék közös nevezőn,mint Timmel.Előfordult,hogy forgatáson instrukciókat adott,de úgy,hogy utána odajött a stáb egyik tagja és azt mondta:egyetlen szavunkat sem értette.

Durva make-upot is kellett viselned.Ez nem volt para?

18 éve ugyanazzal a sminkessel dolgozom,Patty Duke-kal.Az ő érdeme a filmben láthaató eszméletlen smink is!Pontosan tudja,hogyan kell kezelnie engem,úgyhogy ez sokat segített.

A gyerekeid látták már az Alice-t?

Természetesen!Ők az elsőszámú kritikusaim,és nagyon tetszett nekik,úgyhogy azt hiszem minden oké lesz!

Melyik a kedvenc filmjük azok közül,amelyekben szerepelsz?

Az Ollókezű Edward egyértelműen a csúcs,bár az Alica is nagyon megfogta őket.Sokat bezsélgettünk erről,és azt mondták:rettentő furcs érzés látniuk egy mesebeli karaktert,aki valójában az apjuk.Összezavarja őket.Az Ollókezűt többször is emgnézték és mindig könnyekig meghatódtak.

Mos már jó ideje Franciaországban élsz egy kis faluban.Nem hiányzik Amerika?

Néha.Ritkán.Elég belőle annyi,amennyi időt a munkám miatt ott töltök.Egy időben minden buliban benne voltam,minden partin szétcsaptam magam,de aztán unalmassá vált.Semmilyen új hatás nem ért,nem történtek olyan dolgok,amelyek inspiráltak volna.És persze rájöttem,mi is igazán fontos számomra az életben.

Például?

Azok az emberek akiket szeretek,és akik viszontszeretnek.Tudom,ez nagyon sablonosan hangzik-de tényleg így gondolom.Most paradicsomot termesztek,piacra járok,diskurálok a falu fűszeresével és ismerkedem a borászat mesterfogásaival.Reggelente kiülök a kertbe,elkortyolgatok egy pohár bort,játszom,vagy tanulok a gyerekeimmel.számomra ez Csodaország!Boldog vagyok!Ennyi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése